Karahıdır İlkokulu
KARAHIDIRKÖYÜ MAH. KARAHIDIR OKUL CAD. NO: 18 GÜRSU / BURSA

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak .

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Tam gün